Hej smile
Na imię mam Paulina ale wiekszość ludzkości i tak zwraca się do mnie Rusty więc niech tak już pozostanie. Odważni.... lub głupi sama nie wiem do której katagori ich zaliczyć mówią do mnie Kacorek scream lub rdzaffka scream ale nie przepadam za tym... Skąd jestem.. hmmm.... orginalnie z okolic Leszna woj. Wielkopolskie choć ostatnio częściej można mnie zastać w Gdańsku.... i mam nadzieję, że tak już pozostanie aczkolwiek pewna będę w czwartek sweatdrop
Co lubię... o rany ta lista będzie dłuuuga i kręta.... przede wszyskim uwielbiam rysować moje prade możecie sobie pooglądać na moim profilu na Deviancie Klik... lubię czytać i kolekcjonować mangi, oglądać filmy biegać z przyjaciółmi do kina, przesiadywać na Bloodwars i Annihilation, spotykać się na zlotach z ludzmi z Bloodwars, lubię spacery brzegiem morza no i między innymi dlatego tak lubię mieszkać w Gda, lubię czytać, słuchać muzyki, oglądać musicale....
Imię: Paulina
Ksywka: Rusty/ RustyAngel/ kacorek/ rdzaffka
Rodzeństwo: sztuk jeden
Zwierzaki: pies i brat xd
Szkoła: UG - filologia angielska specjalność językoznawstwo
No i skończyła mi się inwencja.... jeśli macie jeszcze jakieś pytania to walcie śmiało... 3nodding 4laugh
Poland on Gaia Guild
Pierwsza polska gildia na GaiaOnline
![]() |
|
|||||
|
||||||
|
//
//
//
//